Meny
Funksjoner

Funksjoner

Med sterke integrasjoner opp mot regnskapssystemer, betalingsleverandører og fraktleverandører er fokuset vårt å forenkle og effektivisere din hverdag.

"Funksjoner

Funksjoner

Her finner du en oversikt over hvilken funksjonalitet og integrasjoner vi tilbyr.

B2B netthandel

B2B netthandel

En stor del av våre nettbutikker selger mest til bedrifter, men ofte kombinerer de salg til bedrifter og privat personer i samme nettbutikk. Å ha en nettbutikk som selger til både b2b og b2c er ingen problem, men sett fra vårt perspektiv, er dette to ulike tilnærminger når vi tenker på handleprosessen.

Tilbud til ordre

Tilbud til ordre

En sømløs prosess fra kunden aksepterer tilbudet til det konverteres til en ordre. Denne effektive overgangen fra tilbud til ordre forenkler arbeidsflyten og reduserer tiden det tar å konvertere potensielle salg til faktiske transaksjoner.

Pakkeprodukt

Pakkeprodukt

Med pakkeprodukt gjør du det enkelt for kundene dine å kjøpe alle produktene du mener de trenger, samtidig. 

Unimicro Shipping med Cargonizer

Unimicro Shipping med Cargonizer

Reduser antall klikk ved ordreekspedering med Unimicro Shipping med Cargonizer. 

Systembrukere

Systembrukere

Inkludert i alle leveranser er det 1 systembruker - men av og til har man behov for flere. 

Mailchimp

Mailchimp

Nyhetsbrev er det aller beste digitale verktøyet for å bygge og pleie relasjoner med nettverket ditt. Det påvirker kjennskapen til ditt brand og det påvirker salget ditt!

Unimicro Nyhetsbrev

Unimicro Nyhetsbrev

Unimicro nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge gode kunderelasjoner. Det er enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. 

Lipscore

Lipscore

Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.

Google Shopping

Google Shopping

Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag. Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Chat integrasjoner

Chat integrasjoner

Med chat integrasjon i nettbutikken kan du kommunisere med potensielle kunder i sanntid. Øk tilliten og fjern avstanden mellom deg og sluttkunden. Vi tilbyr integrasjon mot Facebook Messenger chat, Live Chat og Tawk.to.

Posten/Bring

Posten/Bring

Med bedriftsabonnement hos MyBring, får dine sluttkunder opp den reelle fraktkostnaden i utsjekken, og du får dekning for dine fraktkostnader.

Klarna

Klarna

Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund. Faktisk er det rundt 4500 norske nettbutikker og mer enn 100 000 nettbutikker verden over som tilbyr betaling med Klarna.

Vipps

Vipps

La kundene dine betale sømløst med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps appen med et klikk.

Vipps hurtigkasse

Vipps hurtigkasse

Vipps Hurtigkasse er en rask og enkel betalingsprosess som kan bidra til å redusere antall forlatte handlekurver.

Paypal

Paypal

Ved bruk av PayPal som betalingsalternativ i utsjekken, er det færre klikk for å få betalt. 7 millioner bedrifter i hele verden har allerede valgt PayPal.

Svea

Svea

Å velge en betalingsleverandør for din Unimicro Nettbutikk er en viktig beslutning som kan påvirke kundetilfredshet, salgsytelse og generell brukeropplevelse.

Facebook Product Feed /Instagram Shopping

Facebook Product Feed /Instagram Shopping

Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

Prisjakt

Prisjakt

Øk trafikk og konvertering i din nettbutikk ved å ta i bruk en av de største pris- og produktsammenlignings tjenestene. Slik kan du nå ut til forbrukere på utkikk etter spesifikke produkter til riktig pris.

Kelkoo

Kelkoo

Vår integrasjon mot Kelkoo kobler Kelkoos tjenester sammen med din Unimicro Nettbutikk.

Vis flere
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss
"Ønsker

Ønsker du å komme i gang med Unimicro Nettbutikk?

Unimicro Nettbutikk den funksjonsrike nettbutikken - vi har funksjonene du ønsker, men også grunnfunksjonaliteten du trenger for å lykkes med nettbutikk!

Kom i gang