Meny

Tilbud til ordre

En sømløs prosess fra kunden aksepterer tilbudet til det konverteres til en ordre. Denne effektive overgangen fra tilbud til ordre forenkler arbeidsflyten og reduserer tiden det tar å konvertere potensielle salg til faktiske transaksjoner.

Hvordan fungerer det? 

Ved aktivering av denne modulen åpner det seg et eget område for oppretting av tilbud direkte i nettbutikkens admin-panel. Når du velger å opprette et nytt tilbud, legger du raskt og enkelt inn produkter, tjenester og setter priser og rabatter etter ønske. 

Send tilbud

Når tilbudet er klart, sendes det til kunde via e-post. Via en unik link vil kunden kunne åpne tilbudet i nettbutikken for gjennomgang. Fra tilbudet kan kunden velge
avslå eller akseptere.

Utløpsdato 

Du kan sette en tidsfrist/utløpsdato for tilbudet.

Aksepterte tilbud

Fra tilbudet kan kunden velge å trykke på aksepter eller avslå. Dersom kunden aksepterer tilbudet overføres det til en ordre som kan gjennomføres via nettbutikkens betalingsløsninger

Kommentarer og historikk

Avsender og mottaker av tilbudet kan kommentere og kommunisere fra tilbudet. Denne dialogen lagres i en tidslinje som gir god innsikt og oversikt. Interne kommentarer kan skjules for kunde om det er ønskelig.

Oversikt med filter og statuser

Fra tilbudsoversikten vil du til enhver tid se alle tilbudene og deres statuser. De ulike statusene gjør det enkelt for deg og se hvilke tilbud som eksempelvis trenger oppfølging. Søk eller bruk filteret til å finne aktuelle tilbud på opprettet, oppdatert eller utløpsdato. Tilbudene kan ha ulike statuser som Kladd, åpnet, akseptert og fullført, akseptert men ikke fullført, Utløpt og slettet. 

 

Tilbud til ordre.png

 

Hvem passer Tilbud til Ordre for?

Tilbud til Ordre er nyttig for en rekke forskjellige forretningsmodeller

  • B2B nettbutikker, bedrifter som selger til andre bedrifter kan bruke tilbudsmodulen for å tilpasse priser og betingelser basert på forhandlinger og kundespesifikke behov.
  • B2C nettbutikker, bedrifter som selger til privatmarkedet kan bruke tilbudsmodulen for å gjøre det enkelt for sluttkunde å kjøpe kompatible produkter.
  • Servicebaserte nettbutikker, for virksomheter som tilbyr tjenester, gir tilbudsmodulen muligheten til å skreddersy priser og detaljert informasjon om tjenestene som tilbys.
  • Produktpakker og Bundles, for butikker som tilbyr produktpakker, gir tilbudsmodulen en strukturert måte å presentere og administrere slike tilbud.
  • Kundetilpassede priser, bedrifter som ønsker å tilby individuelle priser basert på kundens historikk, lojalitet eller spesielle avtaler, kan dra nytte av en tilbudsmodul.
  Smart Premium
Oppstartskostnad fra kr. 3990,- eks mva fra kr. 3990,- eks mva
Pris pr mnd kr. 499,- eks mva kr. 499,- eks mva
1 systembruker inkl.
Send tilbud til kunde
Strømlinjeformet ordreflyt
Tidslinje med chat ✓ 
Oversikt med filter 
Utløpsdato

Andre funksjoner

"Unimicro

Unimicro Product feeds

Med en produktfeed kan varedata fra nettbutikken din deles til andre systemer (Google, Facebook etc.)

Les mer
"Unimicro

Unimicro Pakkeprodukt

Ønsker du å sy sammen flere produkt til et pakkeprodukt? Vi viser deg hvordan her.

Les mer
"Unimicro

Unimicro Nyhetsbrev

Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med nyhetsbrevet, og bruk emnefeltet til å vekke nysgjerrighet. Les mer her.

Les mer
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss