Meny

Unimicro Nyhetsbrev

Unimicro nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge gode kunderelasjoner. Det er enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. 

Effektive utsendelser

Vår nyhetsbrevmodul gir deg et system for utsendelse av nyhetsbrev. Modulen blir knyttet opp til ditt kunderegister i Hjemmeside / Nettbutikk portalen din, som gjør utsendelse av nyhetsbrevene enkel og effektiv.

Hvordan verve abonnenter

Det finnes mange alternative måter å verve nyhetsbrev abonnenter på. Ved et felt for påmelding til nyhetsbrev i hjemmesiden eller nettbutikken kan besøkende registrere seg som følgere uten å ha handlet noe, og dette kan løses på alternative måter. Kanskje det er interessant med en pop-up som dukker opp når besøkende kommer inn på nettstedet?

Vi kan også tilby funksjonalitet for å belønne nyhetsbrevfølgere med individuelle genererte rabattkoder.

Alle kunder i din nettbutikk som er i ferd med å fullføre et kjøp får et alternativ for å melde seg på nyhetsbrev i utsjekken i nettbutikken. Og har du fysisk butikk, hva med å ha et nettbrett i kassen og be kunder melde seg på nyhetsbrevet der?

Mottakerne av nyhetsbrev gis mulighet til å melde seg av nyhetsbrevet i hvert enkelt nyhetsbrev. Om noen melder seg av, blir dette registrert og vedkommende får ikke dine nyhetsbrev i fremtiden. Systemet ivaretar gjeldende GDPR lovverk.

GA4

Ved hjelp av GA4 måler du effekten av din e-postmarkedsføring. Slik vil du få feedback på hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. Et godt nyhetsbrev vil øke salget ditt, og hjelpe deg med å selge mer til eksisterende kunder. 

Lett å bruke

Nyhetsbrevmodulen er enkel å bruke. Du kan skrive spesifikk nyhetsbrev informasjon direkte i et nytt nyhetsbrev, legge inn bilder, linke til produkter, eller enkelt hente inn produkter fra produktarkivet i nettbutikken eller artikler fra webdokument seksjonen i Portalen. Utformingen av nyhetsbrevet blir tilpasset din nettside / bedriftens profil.

Bygg kundelojalitet

Fordelen med å sende ut nyhetsbrev er at du sørger for at dine kunder husker hvem du er, og kommer tilbake til nettbutikken din for å handle mer. Du bygger kundelojalitet og yter bedre kundeservice.

  • Tettere kommunikasjon
  • Bygge relasjoner
  • Tjene mer penger
  • Produkteksponering
  • Integrert med Unimicro Nettbutikk

 

Oppstartskostnad  fra kr. 2580,- eks mva
   
< 10 000 sendinger pr mnd kr 249,-eks mva
< 20 000 sendinger pr mnd kr 399,-eks mva
< 50 000 sendinger pr mnd kr 699,-eks mva
< 100 000 sendinger pr mnd kr 990,-eks mva
< 200 000 sendinger pr mnd kr 1490,-eks mva
< 500 000 sendinger pr mnd kr 1990,-eks mva
< 1 000 000 sendinger pr mnd kr 2490,-eks mva

Andre funksjoner

"Unimicro

Unimicro Product feeds

Med en produktfeed kan varedata fra nettbutikken din deles til andre systemer (Google, Facebook etc.)

Les mer
"Unimicro

Unimicro Pakkeprodukt

Ønsker du å sy sammen flere produkt til et pakkeprodukt? Vi viser deg hvordan her.

Les mer
"Unimicro

Unimicro Nyhetsbrev

Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med nyhetsbrevet, og bruk emnefeltet til å vekke nysgjerrighet. Les mer her.

Les mer
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss