Meny

Mailchimp

Nyhetsbrev er det aller beste digitale verktøyet for å bygge og pleie relasjoner med nettverket ditt. Det påvirker kjennskapen til ditt brand og det påvirker salget ditt!

Hva er Mailchimp?

Mailchimp er en populær allsidig plattform for nyhetsbrev og markedsføring, som gir brukere muligheten til å lage, sende og analysere e-postkampanjer.

Å ta i bruk Mailchimp som er integrert i Unimicro Nettbutikk gir en rekke fordeler for å styrke e-postmarkedsføring og kundeengasjementet. Her er noen gode grunner til hvorfor du bør ta i bruk Mailchimp

  • Mailchimp gir brukerne muligheten til å skape og sende nyhetsbrev og e-postkampanjer.
  • Mailchimp tilbyr et automatiseringsverktøy som lar dere sette opp automatiserte e-postutsendelser basert på kundens handlinger. For eksempel kjøp, forlatt handlekurv eller registrering. Dette gjør at dere som bedrift sparer tid og bidrar til å opprettholde engasjementet over tid.
  • Mailchimp gjør det enkelt å segmentere e-post listene basert på preferanser, kjøpshistorikk eller andre kriterier dere ønsker. Dette gjør at det er mulig å levere mer relevant og målrettet innhold, som igjen fører til høyere konverteringsrater.
  • Mailchimp gir detaljerte analyser og rapporter om ytelse til nyhetsbrev utsendingene. Dette gir dere som bedrift verdifull innsikt som kan brukes til å optimalisere fremtidige kampanjer.
  • Integrasjonen mellom Mailchimp og Unimicro Nettbutikk sikrer at produkter og kunder blir synkronisert mellom plattformene.
  • Mailchimp tilbyr både gratis og betalte tjenester, noe som gir fleksibilitet og skalerbarhet i tråd med bedriftens behov. Dette gjør at Mailchimp er et passende verktøy for alle voksende nettbutikker.
  • Gjennom målrettet kommunikasjon kan Mailchimp bidra til å styrke merkevareidentidet og lojalitet blant kunder, noe som er avgjørende for suksess.

Samlet sett er Mailchimp integrasjonen et kraftig verktøy for å styrke nyhetsbrev og markedsføring, forbedre kundeopplevelsen og øke salget.

Produktopplastinger Pris eks.mva
Oppstartskostnad fra kr. 4990,- eks mva
<25 000  kr. 149,- pr mnd
<50 000 kr. 199,- pr mnd
<100 000 kr. 299,- pr mnd
<200 000 kr. 419,- pr mnd
<500 000 kr. 699,- pr mnd
<1 000 000 kr. 819,- pr mnd

Andre funksjoner

"Unimicro

Unimicro Product feeds

Med en produktfeed kan varedata fra nettbutikken din deles til andre systemer (Google, Facebook etc.)

Les mer
"Unimicro

Unimicro Pakkeprodukt

Ønsker du å sy sammen flere produkt til et pakkeprodukt? Vi viser deg hvordan her.

Les mer
"Unimicro

Unimicro Nyhetsbrev

Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med nyhetsbrevet, og bruk emnefeltet til å vekke nysgjerrighet. Les mer her.

Les mer
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss