Meny
Markedsføring & mersalg

Markedsføring & mersalg

Med sterke integrasjoner opp mot regnskapssystemer, betalingsleverandører og fraktleverandører er fokuset vårt å forenkle og effektivisere din hverdag.

"Funksjoner

Funksjoner

Her finner du en oversikt over hvilken funksjonalitet og integrasjoner vi tilbyr.

Pakkeprodukt

Pakkeprodukt

Med pakkeprodukt gjør du det enkelt for kundene dine å kjøpe alle produktene du mener de trenger, samtidig. 

Mailchimp

Mailchimp

Nyhetsbrev er det aller beste digitale verktøyet for å bygge og pleie relasjoner med nettverket ditt. Det påvirker kjennskapen til ditt brand og det påvirker salget ditt!

Lipscore

Lipscore

Verdens mest effektive system for kundeomtaler er norsk og vi tilbyr integrasjon mot det! Lipscore skaffer deg flere kundeomtaler, forbedrer ditt omdømme og øker salget - med ett helautomatisert verktøy.

Google Shopping

Google Shopping

Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noensinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag. Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal.

Chat integrasjoner

Chat integrasjoner

Med chat integrasjon i nettbutikken kan du kommunisere med potensielle kunder i sanntid. Øk tilliten og fjern avstanden mellom deg og sluttkunden. Vi tilbyr integrasjon mot Facebook Messenger chat, Live Chat og Tawk.to.

Facebook Product Feed /Instagram Shopping

Facebook Product Feed /Instagram Shopping

Facebook Product Feed integrasjon gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

Unimicro Nyhetsbrev

Unimicro Nyhetsbrev

Unimicro nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge gode kunderelasjoner. Det er enklere å få en eksisterende kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. 

Prisjakt

Prisjakt

Øk trafikk og konvertering i din nettbutikk ved å ta i bruk en av de største pris- og produktsammenlignings tjenestene. Slik kan du nå ut til forbrukere på utkikk etter spesifikke produkter til riktig pris.

Kelkoo

Kelkoo

Vår integrasjon mot Kelkoo kobler Kelkoos tjenester sammen med din Unimicro Nettbutikk.

Vis flere
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss
"Ønsker

Ønsker du å komme i gang med Unimicro Nettbutikk?

Unimicro Nettbutikk den funksjonsrike nettbutikken - vi har funksjonene du ønsker, men også grunnfunksjonaliteten du trenger for å lykkes med nettbutikk!

Kom i gang