Meny
"Group

Unimicro Nettbutikk

Den funksjonsrike nettbutikkløsningen som dekker alle aspekter av netthandel fra salg til bokføring, enten du selger til B2B, B2C eller begge.

"Den

Den funksjonsrike nettbutikken

Vi bygger nettbutikker for deg som ønsker å automatisere og selge mer. Med sterke integrasjoner opp mot regnskapssystem, betalingsleverandører og fraktleverandører er fokuset vårt å forenkle og effektivisere din hverdag. La nettbutikken din vokse med oss.

Se demo webshop
"3

Nå får alle nye kunder 3 måneder gratis bruk*

Våre prisplaner er nøye utformet med formålet å tilby deg kostnadseffektive, fleksible og skalerbare løsninger. Unimicro Nettbutikk med automatisk bokføring kan enkelt integreres med DNB Regnskap, SpareBank 1 Regnskap og Unimicro slik at du får automatisk dataflyt mellom nettbutikken og regnskapssystemet. 

*Gjelder lisenser Unimicro Nettbutikk. 
Kom i gang

Funksjoner

"Pakkeprodukt"

Pakkeprodukt

Med pakkeprodukt gjør du det enkelt for kundene dine å kjøpe alle produktene du mener de trenger, samtidig. 

Les mer
"B2B

B2B netthandel

Selger du til bedriftsmarkedet? Med en Unimicro netthandelsløsning får du tilgang på alt du behøver av funksjonalitet til å selge dine produkter og tjenester. B2B kundene dine logger enkelt inn og basert på kundegrupper får de tilgang til skreddersydde priser og rabattmatriser. Gjennom funksjoner som ordrehistorikk og handleliste blir gjenkjøp en lek for kundene dine.

Les mer
"Tilbud

Tilbud til ordre

En sømløs prosess fra kunden aksepterer tilbudet til det konverteres til en ordre. Denne effektive overgangen fra tilbud til ordre forenkler arbeidsflyten og reduserer tiden det tar å konvertere potensielle salg til faktiske transaksjoner.

Les mer
""

Mulighetene med Unimicro Nettbutikk.

Med fokus på tidsbesparende automatikk leverer vi nettbutikker med sterke integrasjoner i toppklasse mot Unimicro, SpareBank 1 Regnskap og DNB Regnskap. Nettbutikken er skalert for en skybasert fremtid og kan leveres raskt i form av en mal eller med skreddersøm. 

Produkt
Ordre
Rabattmatrise og rabattkoder
Markedsføring
"Produkt"

Produktimport

Skal man oppdatere mange varer kan man eksportere ut varene i en Excel-fil, korrigere filen, for så å importere varene tilbake til nettbutikken. Importer og eksporter produkter, handlelister, kategorier og URL'er

Produktverktøy

Jobb effektivt med opprettelse og oppdatering av mange varer. Produktverktøyet i nettbutikken benyttes til filtrering og kategorisering av varer, samt eksport av varer fra nettbutikken.

"Ordre"

Ordrebehandling

Ordrebehandling gjøres enkelt direkte i nettbutikken, eller automatisk fra regnskapssystemet ved hjelp av integrasjonen Unimicro Bridge. Enten du velger skybasert eller lokalt regnskapssystem er ordrebehandling enkelt med en Unimicro Nettbutikk. 

OMS (Order Management System)

Alle våre netthandelsløsninger leveres med OMS, noe som betyr at alle aspekter av ordrebehandling håndteres i ett system.

"Rabattmatrise

Rabattmatrise

Oppretting av rabatter er enkelt og intuitivt. Rabatter kan legges direkte på varer, varekategorier, kunder eller kundegrupper. Det er også mulig å tidsstyre rabatter samt velge om den er prosentvis eller en prisrabatt.

Rabattkoder

Lag rabattkoder til lojale eller potensielle kunder for å øke konverteringen.

"Markedsføring"

Google Tag Manager

Vi setter opp Google Tag Manager, med tagger og triggere for GA4 og integrerer dette i nettbutikken.

Google Analytics 4

Integreres via Google Tag Manager

"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss