Meny

B2B netthandel

En stor del av våre nettbutikker selger mest til bedrifter, men ofte kombinerer de salg til bedrifter og privat personer i samme nettbutikk. Å ha en nettbutikk som selger til både b2b og b2c er ingen problem, men sett fra vårt perspektiv, er dette to ulike tilnærminger når vi tenker på handleprosessen.

Tilgang basert på kundegrupper

B2B-modulen gir deg muligheten til å opprette forskjellige kundegrupper med individuelle tilgangsnivåer. Dette gjør det mulig å tilpasse priser, rabatter og tilgjengelige produkter basert på hvilke kundegrupper de legges i.

Priser og rabatter

Sett opp tilpassede priser og rabattmatriser for kundegrupper. Slik kan du tilby konkurransedyktige priser til bedriftskunder samtidig som du opprettholder lønnsomheten.

Enkel innlogging og brukeradministrasjon

B2B-kunder kan enkelt logge inn og få tilgang til sine egne skreddersydde priser. Nettbutikkinnehaver administrer brukerkontoer, tildeler roller, og sørger for at bare autoriserte personer har tilgang.

Effektiv ordrehistorikk

B2B-kunder har tilgang til detaljert ordrehistorikk, noe som gjør det enkelt for dem å gjenta bestillinger eller få oversikt. Denne funksjonen gir også bedre innsikt i kundens kjøpemønster.

Fleksibel betalings- og leveringsalternativer

Tilpass betalings- og leveringsalternativer basert på B2B-kundenes behov. Dette gir ekstra fleksibilitet og imøtekommer varierte krav fra bedriftskunder.

Betjener både B2B- og B2C-markedet

B2B modulen tilbyr forskjellige betalingsalternativer i utsjekkprosessen for ulike kundegrupper. Dette sikrer en sømløs og effektiv handelsopplevelse for alle parter.

Automatisert handel

Gjør gjentatte kjøp enklere for B2B-kundene ved å tilby handlelister - dette gjør at man sparer tid og gir en smidig kjøpsopplevelse.

B2B-modulen gir deg den nødvendige funksjonaliteten for å optimalisere B2B-salg og styrke relasjonene med bedriftskunder. Med rabattmatrise, enkel tilgang til ordrehistorikk og effektive administrasjonsverktøy, kan B2B-modulen hjelpe deg med å ta bedriftssalg til nye høyder.

b2b-minside.png

Prisforespørsel

Prisforespørselsfunksjonen tillater at prisen og kjøpsknappen deaktiveres ved behov, og gir muligheten til å tilpasse prisen for hvert enkelt kundetilfelle når det er hensiktsmessig.

Selg varene dine i forpakninger, oppdelte forpakninger og ulike enheter

Denne fleksible løsningen gir deg eksempelvis muligheten til å selge 10 stk. av en vare som en forpakning, splitte forpakninger og levere eksakte antall enheter til dine kunder. 

Kvantumsrabatt

Gi en prisfordel til kjøper basert på mengden av varer som kjøpes. Jo større mengde av produktene eller tjenestene som kjøpes, desto høyere er rabatten per enhet. Med kvantumsrabatt kan du belønne lojale kunder som gjør store innkjøp og samtidig stimulere til økt salgsvolum for selgeren. 

  Smart Premium
Oppstartskostnad fra kr. 7990,- eks. mva
Pris pr mnd kr. 799,- eks.mva.
Handleliste
Min side
Ordrehistorikk
Egen utsjekk for B2B
Prisforespørsel ✓ 
Kvantumsrabatt
Avansert kjøp (forpakninger og enheter)

Andre funksjoner

"Unimicro

Unimicro Product feeds

Med en produktfeed kan varedata fra nettbutikken din deles til andre systemer (Google, Facebook etc.)

Les mer
"Unimicro

Unimicro Pakkeprodukt

Ønsker du å sy sammen flere produkt til et pakkeprodukt? Vi viser deg hvordan her.

Les mer
"Unimicro

Unimicro Nyhetsbrev

Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med nyhetsbrevet, og bruk emnefeltet til å vekke nysgjerrighet. Les mer her.

Les mer
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss