Meny

Smidig og automatisert regnskap med Shopify og DNB Regnskap

Driver du en nettbutikk på Shopify-plattformen, og vil gjøre regnskapsprosessen smidigere og mer automatisert? Da er du på rett sted! Velkommen til Unimicro Bridge, den ultimate integrasjonsplattformen som kobler DNB Regnskap og Shopify sammen.

2024-02-16_13-35-41.png

 

Automatisert bokføring - Spar tid og ressurser

Alle eiere av nettbutikker vet hvor viktig det er å holde orden i regnskapet. Men la oss innse det - manuell bokføring kan være en tidkrevende og feilutsatt oppgave. Unimicro Bridge har kommet til unnsetning med sin unike Shopify-integrasjon og automatiserte bokføringstjeneste.

Tenk deg å ha alle ordrene dine fra Shopify automatisk bokført i DNB Regnskapssystemet ditt. Med Unimicro Bridge kan du si farvel til manuelle oppføringer og feil, og heller bruke tiden din på å få virksomheten din til å vokse. 

Gründer Marie Jeanette Outzen driver nettbutikken Muscleup.no, og benytter DNB Regnskap med integrasjon til Shopify gjennom Unimicro Bridge og har bare lovord å si om systemene og flyten i mellom de. Faktisk sparer hun opptil 7 timer per uke på bruk av Unimicro Bridge. 

 
Atlantic eBridge - integrasjonen som gir deg tid til å drive butikk
 

DNB Regnskap - Din pålitelige partner

Vi forstår at regnskap er kjernen i enhver virksomhet, og derfor har vi valgt DNB Regnskap som en av våre integrasjonspartnere. DNB er en av Norges mest anerkjente finansinstitusjoner og er kjent for sin pålitelige og innovative tilnærming til regnskapstjenester. Ved hjelp av Unimicro Bridge sin integrasjon mellom Shopify og DNB Regnskap, kan du forenkle bokføringsprosessen din.

Hvordan fungerer det?

Ved å koble Shopify og betalingsleverandører til ditt regnskap vil Unimicro Bridge «lytte til» endringer som blir utført på webordrer i nettbutikken, og webordrer vil automatisk bli fakturert / kreditert og bokført i regnskapet.

Kontinuerlig vil vi hente oppgjørsfiler fra dine betalingsleverandører, enten det er Stripe, Klarna, Vipps eller andre. Vi får gjerne oppgjørsfiler litt før du får den faktiske betalingen inn på din konto. Når vi mottatt oppgjørsfiler, så inneholder den informasjon om hvilken kunder som har betalt og gebyrer fra den aktuelle betalingsleverandør. På den måten kan vi enkelt gjøre bokføringen for deg.

 

Hvorfor velge Unimicro Bridge?

- Sikkerhet: Din sikkerhet er vår prioritet. Vi bruker de nyeste sikkerhetstiltakene for å beskytte dataene dine og sørge for konfidensialitet.

- Enkelhet: Vår brukervennlige plattform er designet for å gjøre integrasjonen smidig og problemfri. Du trenger ikke å være en teknisk ekspert for å bruke Unimicro Bridge.

- Kundestøtte: Vårt dedikerte supportteam er alltid klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller utfordringer du måtte ha.

 

Bli med oss i regnskapets fremtid!

Vil du gjøre som Gründer Marie Jeanette Outzen fra Muscleup.no og gå for Unimicro Bridge? Du kan lese mer om hennes erfaringer på DNB sine nettsider her: https://www.dnb.no/dnbnyheter/no/grunder/sparer-syv-timer-i-uken

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Ikke nøl med å kontakte vårt supportteam. Vi ser frem til å ha deg ombord!

Sammen gjør vi regnskap enkelt og gøy!

Relaterte artikler

Forbrukertilsynets føringer om prismerking

Forbrukertilsynets føringer om prismerking

Flere store nettbutikkaktører har måtte betale større summer i gebyr, på grunn av villedende markedsføring i forbindelse med Bl...

Ønsker du nye og flere kunder?

Ønsker du nye og flere kunder?

Selvfølgelig gjør du det!
Her kommer noen råd du kan ta med deg inn i arbeidet med din nettbutikk.

Vurderer du Lipscore?

Vurderer du Lipscore?

Lipscore er et effektivt verktøy for å samle inn autentiske tilbakemeldinger fra kundene dine om både produkter og handleopplevelse. Ved å...

Unimicro Nettbutikk har nå integrasjon mot Mailchimp

Unimicro Nettbutikk har nå integrasjon mot Mailchimp

Vi har lansert en integrasjon mot Mailchimp, som er en av verdens største markedsplattformer for nyhetsbrev.

Endelig kan vi presentere en standardisert netthandelsløsning for deg!

Endelig kan vi presentere en standardisert netthandelsløsning for deg!

Vi har tatt en prat med Silje Skotvoll og Per Ove Brandsæter rundt arbeidet med standardiseringen av Unimicro Nettbutikk.

Guide til optimale søkeord

Guide til optimale søkeord

Her har vi samlet noen veldig enkle tips til hvordan du kan finne gode søkeord det er lurt å vektlegge i innholdet på nettstedet ditt.

Vil du få flere nyhetsbrevfølgere?

Vil du få flere nyhetsbrevfølgere?

Vi har gleden av å introdusere ny funksjonalitet for de som ønsker å få flere nyhetsbrevfølgere. Hvis du har nyhetsbrevmodul i k...

Slik jobber vi

Slik jobber vi

Unimicro Nettbutikk har profesjonelle designere, digitale rådgivere, prosjektledere og utviklere som alle elsker å levere løsninger som gir e...