Meny
"Integrasjoner

Integrasjoner

Her finner du en oversikt over hvilke integrasjoner vi tilbyr.

Unimicro

Unimicro

Unimicro - det brukervennlige regnskapssystemet. Systemet er skalerbart og passer for både små, mellomstore og store bedrifter. Du skaper verdiene, og Unimicro gjør det enklere å holde oversikt. 

DNB Regnskap

DNB Regnskap

DNB Regnskap er skybasert og tilbyr et enkelt og oversiktlig regnskapsprogram. De tilbyr ulike pakker så du finner den pakken som passer for din bedrift.

Sparebank1 Regnskap

Sparebank1 Regnskap

SpareBank 1 Regnskap er et skybasert rengskapssystem som samler regnskapet og nettbanken. SpareBank 1 Regnskap har ulike pakker som passe for dine behov - om du selger lite eller mye.

Shopify

Shopify

Shopify er av de ledende e-handelsplattformene, og det er enkelt og effektivt å opprette, tilpasse og administrere nettbutikken.

WooCommerce by MooCommerce

WooCommerce by MooCommerce

Nettbutikkløsningen WooCommerce by MooCommerce tilbyr en integrert nettbutikk med moderne design og funksjonalitet.

Unimicro Nettbutikk

Unimicro Nettbutikk

Unimicro Nettbutikk er den funksjonsrike nettbutikkløsningen for B2B, B2C eller begge. Unimicro Nettbutikk har fokus på å forenkle og effektiviserer din hverdag.

Vipps

Vipps

Vipps er Norges ledende selskap innen smartbetaling. Vipps jobber hver eneste dag med å forenkle betalinger og være trygg! Det er ingen gebyrer ved oppstart og heller ingen skjule kostander.

Stripe

Stripe

Stripe er et enkelt og raskt valg for deg som vil ha en fleksibel og skalerbar betalingsløsning for din nettbutikk. Stripe er en kjent betalingsleverandør som sørger for at du kan ta imot betalinger med kort - men også med Apple Pay og Google Pay.

Nets

Nets

Nets betalingsløsning for e-handel er en komplett online betalingsplattform som hjelper deg å administrere og behandle kundebetalinger på en måte som optimaliserer handleopplevelsen - det perfekte valget for deg som vil øke salget og redusere avbrutte kjøp i nettbutikken din!

Klarna

Klarna

Klarna er Norges ledende betalingsleverandør på nettet, og er kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør shopping til hva det burde være - og hvordan du vil betale, det er opp til deg.

PayPal

PayPal

PayPal tilbyr en fleksibel betalingsopplevelse - og tilpasses til hvordan du driver din butikk.

Clearhaus

Clearhaus

Clearhaus - betalinger gjort enkelt og oversiktlig.

SVEA

SVEA

Svea er en rask og sikker betalingsløsning uavhengig av om kjøp/salg skjer i butikk eller på nett. Med Svea som betalingsleverandør kan du selge til B2C, B2B eller begge. Med Svea vil kundene dine kunne velge mellom kortbetaling, faktura, kjøp nå - betal senere eller delbetaling.

Zettle by PayPal

Zettle by PayPal

Zettle er kassasystemet i skyen som forenkler hverdagen for din bedrift. Zettle by PayPal gir deg verktøyene som hjelper bedriften din å vokse og lykkes.

Avare

Avare

Avare er et skybasert logistikksystem som automatiserer prosesser innen innkjøp, leveranse og lager for Unimicro Nettbutikk.

Vis flere
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss
"10x10.jpg"

Unimicro Bridge

Vi tilbyr ferdige tjenester for enklere bokføring og informasjonsflyt mellom regnskapssystem, netthandel, butikkdata, betalinger og lager/logistikk.