Meny
"Integrasjoner

Integrasjoner

Her finner du en oversikt over hvilke integrasjoner vi tilbyr.

Klarna

Klarna

Klarna er Norges ledende betalingsleverandør på nettet, og er kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør shopping til hva det burde være - og hvordan du vil betale, det er opp til deg.

Vipps

Vipps

Vipps er Norges ledende selskap innen smartbetaling. Vipps jobber hver eneste dag med å forenkle betalinger og være trygg! Det er ingen gebyrer ved oppstart og heller ingen skjule kostander.

Nets

Nets

Nets betalingsløsning for e-handel er en komplett online betalingsplattform som hjelper deg å administrere og behandle kundebetalinger på en måte som optimaliserer handleopplevelsen - det perfekte valget for deg som vil øke salget og redusere avbrutte kjøp i nettbutikken din!

Stripe

Stripe

Stripe er et enkelt og raskt valg for deg som vil ha en fleksibel og skalerbar betalingsløsning for din nettbutikk. Stripe er en kjent betalingsleverandør som sørger for at du kan ta imot betalinger med kort - men også med Apple Pay og Google Pay.

Clearhaus

Clearhaus

Clearhaus - betalinger gjort enkelt og oversiktlig.

SVEA

SVEA

Svea er en rask og sikker betalingsløsning uavhengig av om kjøp/salg skjer i butikk eller på nett. Med Svea som betalingsleverandør kan du selge til B2C, B2B eller begge. Med Svea vil kundene dine kunne velge mellom kortbetaling, faktura, kjøp nå - betal senere eller delbetaling.

PayPal

PayPal

PayPal tilbyr en fleksibel betalingsopplevelse - og tilpasses til hvordan du driver din butikk.

Vis flere
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss
"10x10.jpg"

Unimicro Bridge

Vi tilbyr ferdige tjenester for enklere bokføring og informasjonsflyt mellom regnskapssystem, netthandel, butikkdata, betalinger og lager/logistikk.