Meny

Eksporter varer fra nettbutikken

Eksport av varer gjøres fra produktverktøyet i Uni Nettbutikk. Her vil du kunne eksportere alle varene i hele nettbutikken, eller et bestemt utvalg varer.

Produktverktøyet ligger under Arkiv → Produkter

Her får du tilgang til alle produkter i hele nettbutikken, samt eksportmulighet i topp-menyen. Kort oppsummert: merk varene som skal eksporteres og trykker "Eksporter" som illustrert nedenfor: 

Produktbehandlings verktøyet_1.jpg

Bruk av filter ved eksport

I noen tilfeller er det ønskelig å kun se på et utvalg av varer, eksempelvis "Ikke publiserte" varer, Varer som mangler pris, bilde, eller innhold. Ved hjelp av filteret kan du filtrere ut de varene du ønsker å eksportere på en enkel måte. I eksempelet under ser du enkel bruk av filter: 

Filter.jpg

Her filtreres alle varer som mangler innhold (Produktbeskrivelse) og bilde, basert på dette utvalget kan man eksportere disse varene, bearbeide de lokalt og kjøre en import av varene når innhold og bilder er lagt til i filen.  

filtrere.jpg

Når du har trykket på Eksport av varer, får du i neste sted en oversikt over hva som vil bli eksportert:

Velg kilde, konfiguerer, koble.jpg

 

Nederst på denne siden ligger knappen for "Eksporter", når du trykker på denne blir en Excel-fil lastet ned basert på det utvalget av varer du har valgt for eksporten

Trykk eksporter.jpg

 

"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss