Meny

Posten/Bring

Med bedriftsabonnement hos MyBring, får dine sluttkunder opp den reelle fraktkostnaden i utsjekken, og du får dekning for dine fraktkostnader.

Beregning av frakt via MyBring:

Basert på tilgjengelig info om vekt/volum fra varene i handlekurven, sender MyBring reelle fraktkostnader på tilgjengelige leveringsmåter.

Om man ikke har vekt/volum på varene i nettbutikken, eller om man ønsker å ha fast frakt / fri frakt over x kr kan dette også settes opp. Fast fraktpris på alle ordrer er uavhengig av pris/vekt/adresse. Dette alternativet krever at det opprettes en egen fraktvare med pris. Denne varen settes opp i systemet slik at den legger seg til alle ordrene. Ved bruk av fast frakt har man også mulighet til å eksempelvis si at ordrer over en bestemt sum være fraktfri.

Frakt etterberegnes
Dette alternativet forutsetter at du som innehaver av nettbutikken fakturerer frakt fra ditt økonomisystem. Frakten legges til ordren i etterkant av at sluttkunden har lagt inn ordren. I dette tilfellet er det svært viktig med tydelig kommunikasjonen til sluttkunden. Dersom nettbutikken tilbyr betaling via betalingsløsninger som Klarna/SwedbankPay vil det ikke være mulig å ta betalt for frakt som etterberegnes.

 

Andre funksjoner

"Unimicro

Unimicro Product feeds

Med en produktfeed kan varedata fra nettbutikken din deles til andre systemer (Google, Facebook etc.)

Les mer
"Unimicro

Unimicro Pakkeprodukt

Ønsker du å sy sammen flere produkt til et pakkeprodukt? Vi viser deg hvordan her.

Les mer
"Unimicro

Unimicro Nyhetsbrev

Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med nyhetsbrevet, og bruk emnefeltet til å vekke nysgjerrighet. Les mer her.

Les mer
"Img"

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt
kontaktskjema.

Kontakt oss